Ulubiony bohater: Brenda & Dylan Zasługi: 24
Dołączyła: 05 Cze 2008 Posty: 2204 Otrzymał 406 piw(a) Skąd: POLSKA
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 Co byście powiedzieli na polską wersję BH 90210???
Kogo z polskich aktorów byście obsadzili na poszczególne role...
Moim zdaniem:
Brendon - Mateusz Damięcki
Brenda - Matylda Damięcka, badź Kasia Cichopek
Kelly - Katarzyna Bujakiewicz
Steve - Maciej Stuhr
Andrea - Alicja Bachleda-Curuś
Dylan - Maciej Zakościelny
Dawid- Marcin Bosak
Donna - Małgorzata Socha
Valerie - Anna Przybylska
To sa moje typy,a Wasze...czekam na sugestie:)
Ulubiony bohater: McKay
Wiek: 26 Dołączyła: 18 Kwi 2008 Posty: 705 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 22 Lip, 2008
pogdybać można, tylko ja nie przepadam za polskimi aktorami, jakoś tak mnie od nich odrzuca... chociaż zależy od kogo, bo ostatnio odkryłam kilka naprawdę ciekawych talentów
Ulubiony bohater: Donald Tusk Zasługi: 18
Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 6754 Otrzymał 498 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Owszem mogła by być taka wersja.Gratuluje tematu !Całkiem ciekawy.
Z tych znanych aktorów chyba bym nie obstawiała.Wszędzie ich pełno to by było nudne.
Trzeba by było postawić nowe twarze.
Ulubiony bohater: Brenda & Dylan Zasługi: 24
Dołączyła: 05 Cze 2008 Posty: 2204 Otrzymał 406 piw(a) Skąd: POLSKA
Kelly napisał/a:
Owszem mogła by być taka wersja.Gratuluje tematu !Całkiem ciekawy.
Z tych znanych aktorów chyba bym nie obstawiała.Wszędzie ich pełno to by było nudne.
Trzeba by było postawić nowe twarze.
Popieram ale rezyserem nie jestem i castingu jeszcze nie zorganizowalam:P wiec nie wiem jakie *nowe twarze* by sie pojawily i nadawaly:) hehe
Ale lepiej zrobić inną historie ,a nie tak samo jak w BH90210. Ale uważam ,że w Polsce powinno sie zrobić jakis porządny serial młodziezowy. A i atorzy musza byc jacys nowi ,a nie znani. Tak bynajmniej jest w wiekszości seriali.
Ulubiony bohater: Brenda, Steve Zasługi: 6
Dołączyła: 10 Lip 2008 Posty: 1627 Otrzymał 137 piw(a) Skąd: Poznań
Może nie pamiętacie, ale ładnych parę lat temu leciał taki serial "Klasa na obcasach" i to miało być polskie BH90210. Wprawdzie nie była to dosłowna kopia, ale tak się o tym mówiło. A była to porażka.
Polacy i tak w ostatnich latach kręcą same kopie zachodnich produkcji, na licencji, bądź nie. Mogliby w końcu coś własnego wymyślić. Mnie tam w zupełności wystarczy amerykańska wersja BH.
Ulubiony bohater: McKay
Wiek: 26 Dołączyła: 18 Kwi 2008 Posty: 705 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Kraków
tak właściwie... lepiej wziąć aktorów mniej znanych (którzy przy okazji później zrobiliby się sławni - dzięki serialowi) tak więc jak dydziaa zorganizuje casting to możecie się pozgłaszać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum