Ulubiony bohater: Donald Tusk Zasługi: 18
Dołączyła: 12 Mar 2008 Posty: 6754 Otrzymał 498 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010 Rozmowy Nocą
Tak troche odgapiłam z innego forum ten temat.Żeby nie było że to spamowy kolejny peach pit to... więc tak w tym temacie piszcie co lubicie robić w nocy,czy jesteście nocnymi markami?,może wolicie noc od dnia?co w danej chwili robicie w nocy,czu boicie sie ciemności?Co ciekawego można robić w tej porze dnia albo najzwyklej przenieście jakąś ciekawą dyskusje z SB ttutaj do tematu,czyli można troche zjechać z tematu dla czegoś ciekawego,godnego uwagi w nocy kiedy jest sporo ludzi...
Jest jedno ale,w tym temacie można pisać dopiero po godzinie 22:00...Posty o wcześniejszych godzinach prosze o usuwanie...
Jak temat się nie przyjmie przez miesiąc to można go wywalić:P
EDIT:
Za radą Brel temat czynny tylko w godzinach 22.00-6.00. Wszystkie wypowiedzi spoza tych godzin będą kasowane. - 1923
studenta medycyny wieczór zaczyna się koło 3 w nocy więc dla mnie teraźniejsza pora to jak popołudnie, jestem rześka i w pełni sił zwykle o tej porze się uczę i jest to dla mnie dość wcześnie, a rzeczy można robić wiele
fajnie się lepi bałwany o 4 w nocy prawda ebciu?
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010
Tak mi sie ciśnie na usta, by napisać, że nocą to się nogi pocą, takie powiedzenie jakby ktoś nie wiedział, a poważnie, to spać chodzę zazwyczaj po 2:00. Wczesniej nie dam rady, nie chce mi się. Tak się przyzwyczaiłam na studiach. W nocy nauka lepiej wchodziła do głowy. Teraz tak zostało, ale nie jstem zadowolona, bo rano mam okropne problemy, aby wstać i czuć się wypoczeta. Jeszcze mi sie nie zdazylo ,odkad zaczełam prowadzić nocny tryb życia.
Ulubiony bohater: Brenda, Dylan, Donna
Wiek: 27 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 1205 Otrzymał 124 piw(a)
Ja staram sie do północy być w łóżku. W ogóle jestem strasznym śpiochem. Co do nauki, to zazwyczaj uczyłam się wieczorem, ale jak zachciao mi się spac, to trudno mi było wytrzymać, czasami zasypiałam nad biurkiem
Ulubiony bohater: Brenda, Dylan, Donna
Wiek: 27 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 1205 Otrzymał 124 piw(a)
No Albo narzekanie, ze całą noc światło się świeciło Czasami zasypiałam z książką na łóżku w ubraniu i potem budziłam sie nad ranem, przebierałam i gasiłam dopiero światło... Jesli chodzi o naukę, to u mnie zawsze przegrywa ze spaniem. Wiem, wiem, nie ma się czym chwalić, ale nic na to nie poradzę...
A no faktycznie Bren, jest tu o pizzaach itp. Dzięki A co do spania i nauki, jak sie chce spać, to nic nie pomoze, bo oczy same sie zamykaja. Ja akurat tak przyzwyczailam organizm, ze do 2:00 spokojnie wytrzymywalam i spac mi sie nie chcialo, chyba ze to byla sesja i uczylam sie calymi dniami, to wowczas o 2:00 juz dawno chrapalam. Ale tak, to wlasnie od 0:00 do 2:00 najlepiej mi sie uczylo. Cisza, spokoj, moglam sie skupic, i generalnie klimat nocy pomagal mi Chociaz tak jak pisalam wyzej, mialo to swoje minusy i ma nadal
Jesli chodzi o naukę, to u mnie zawsze przegrywa ze spaniem. Wiem, wiem, nie ma się czym chwalić, ale nic na to nie poradzę...
Podobnie jest u mnie jeśli mnie sen znuży to idę spać a potem rano się zamartwiam jak to będzie na lekcji, zawsze wkładam książkę pod poduszkę na noc ale nie wiem czy to pomaga
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010
Baśka napisał/a:
lubię noc^^
Wiem
Ja także, jak można zauważyć. Ale nie wysiedzę dłużej niż do 1.00 w tygodniu. Siła wyższa, rano trzeba wstać W weekend mogę nawet siedzieć do rana, z wyjątkami.
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
Ja ogółem lubię sobie w nocy posiedzieć przy komputerze, nawet bardziej niż w południe. Nikt mi tutaj nie lata, bo wszyscy śpią Zaraz obok biurka mam okno, więc na niebo sobie mogę popatrzeć (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum