Jestem hewar (nie lubię podawać imienia na portalach) mam 19 lat, interesuje się malarstwem, grą na pianinie. Jestem typowym włóczykijem. Nigdy nie ciągnęło mnie do oglądania seriali nawet typu 90210 ale ostatnimi czasy czekając na wiosnę lubię obejrzeć kilka odcinków dobrej, wciągającej historii. Miło mi.
Van Gogh, intryguje mnie jego przeszłość, to jak malował tymi "niebieskimi kreseczkami" i obraz poruszał się w oczach, i Beksiński - uwielbiam jego obrazy i kiedyś chciałabym się na nim wzorować. Uwielbiam wszystkie obrazy Beksińskiego ale dlatego że nie nazywa on swoich prac nie będę się rozwijać z tłumaczeniem, a Van Gogha zdecydowane - Gwiaździsta noc.
hej Hevar,
i w czasie oczekiwania na wiosne ogladasz beverly a nie np. dr. house?:)
ja tez jestem nowy na forum ale bh90210 interesuje sie od dawien dawna. hello!
hej Hevar,
i w czasie oczekiwania na wiosne ogladasz beverly a nie np. dr. house?:)
ja tez jestem nowy na forum ale bh90210 interesuje sie od dawien dawna. hello!
Oglądałam już house. Widzę, że mężczyzn ten serial też interesuje, o.
Wiek: 95 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 1772 Otrzymał 209 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: Pon 19 Mar, 2012 Re: Cześć
hewar napisał/a:
interesuje się malarstwem
A to opowiedz tak zwyczajnie po ludzku, bez akademickich pojęć i akademickiego zadęcia - WTF z Clyffordem Stillem i Markiem Rothko. Dlaczego to jest sztuka, a nie zwykłe napaćkanie (albo inaczej - zwykłe pokolorowanie płótna) kolorami? Dlaczego są artystami, mimo że obrazy takie wydają się możliwe do stworzenia dla każdego?
Wysłany: Wto 20 Mar, 2012 Re: Cześć
1923 napisał/a:
hewar napisał/a:
interesuje się malarstwem
A to opowiedz tak zwyczajnie po ludzku, bez akademickich pojęć i akademickiego zadęcia - WTF z Clyffordem Stillem i Markiem Rothko. Dlaczego to jest sztuka, a nie zwykłe napaćkanie (albo inaczej - zwykłe pokolorowanie płótna) kolorami? Dlaczego są artystami, mimo że obrazy takie wydają się możliwe do stworzenia dla każdego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum