Zagłosowałam na Naomi i nie będę się tutaj rozpisywała, tak jak w temacie o Ade czy Silver.
Annie, drażniła mnie przez cały pierwszy i drugi sezon. Dopiero w trzecim, stała się postacią znośną i nawet chwilami - miłą dla oczu. Jest słodka, śmieszna, ale kompletnie bez własnego zdania i jakiejś wyrazistości. W przeciwieństwie do Naomi!
Naomi, to młoda kobieta, która wie czego chce i dąży do wyznaczonych celów. Jest miła, ale kiedy trzeba, potrafi pokazać pazur. Zna swoją wartość i może czasami jest narcystyczna, ale nigdy nie jest to na tyle denerwujące, aby wyłączać telewizor. Ta dziewczyna po prostu ma coś w sobie!
bez zbędnego rozpisywania - Naomi. Annie najzwyczajniej nie lubię. zbyt słodka, mdła i nijaka, choć w 3 sezonie jest nieco lepiej. początkowo Naomi działała mi na nerwy, ale lubię wyraziste postaci z charakterem, które wiedzą, czego chcą. także zdecydowanie Naomi.
Naomi, to młoda kobieta, która wie czego chce i dąży do wyznaczonych celów.
Dokładnie właśnie za to dostała mój głos !
Naomi wie czego chce wie kim jest i wie do czego dąży !
Da sobie dziewczyna rade w życiu ...
Dawniej (jak widziałem tylko 1 sezon ) swój głos oddałbym na Annie - wtedy ją lubiłem miała to coś tę siłę ten pazurek mimo swojej słodkości a teraz?
Co oni zrobili z tą postacią ;/
Nie mogę na nią już patrzeć :[
prettyvisitors, nie zgadzam się w 3 sezonie to w ogóle jest mdła i nudna Annie ...
Ale popieram was w jednym Głos oddaję na Naomi !
ja oddałam głos na Annie bo podobają mi się jej włosy. Ale w sumie Naomi jest taka bardziej lepsza w serailu. Tylko chociaż wie czego chce. A NIE jak Annie chce - ni chce - i tak w kółko przez chyba 4 odcinki.Naomi ma charakterek ale w sumie czasami jest nudna. Nie lubiałam jej w 1 sezonie ale później moja sympatia do niej rosła. Tylko czasami się dziwnie ubiera a moim zdaniem Annie ma ładne ciuchy:) a poza tym uwielbiam Lannie
Gwyneth [Usunięty]
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
Zdecydowanie Naomi.. Jest przebojowa, ciekawa, nieprzewidywalna.. Annie jest jak flaki z olejem., jest strasznie drażniąca..
prettyvisitors, nie zgadzam się w 3 sezonie to w ogóle jest mdła i nudna Annie ...
Ale popieram was w jednym Głos oddaję na Naomi !
jest, zgadzam się, ale zapunktowała u mnie rzucając się w stołówce na Emily. xd poza tym rzeczywiście nudy, ale przynajmniej nie jest tak słodka jak poprzednio, że nie mogłam na nią patrzeć. teraz jest nuda, ale jakoś łatwiej mi ją znieść.
Dołączyła: 20 Lut 2009 Posty: 1272 Otrzymał 165 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
Gays napisał/a:
Uważam , że Annie miała ogromny potencjał strasznie zniszczyli tę postać ;/
Ja myślę, że ta postać jest niszczona przez aktorkę.
Mam dylemat na którą zagłosować... Żadnej z nich nie lubię.
Drogą eliminacji odpadła słodkopierdząca Annie.
W 3 sezonie jakoś Naomi mnie nie drażni jak wcześniej, więc obecnie, z dwojga złego, wolę już ją.
Ulubiony bohater: Silver, Naomi Zasługi: 42
Wiek: 28 Dołączyła: 05 Mar 2011 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2011
Oczywiście Naoim zwłaszcza, że ostatnio jej postac rozwinęła się bardzo na plus. Naomi jest po prostu siłą rozpędową tego serialu. Annie jest mi objętna, niby ma ciekawe wątki (potrącenie, Jasper, Emily, miłośc do Liama) ale one mnie jakoś nie wciagają, równie dobrze mogło by jej nie byc.
Shannen, no co ty mówisz ! Oo
To Brenda i Dylan z BH90210 byli tacy nudni , beznadziejni i mdli jak Annie & Liam ?
Nigdy nie oglądałem starego BH , ale słyszałem , że Brenda i Dylan to byli cudowną parą i w ogóle ...
Więc porównywanie ich do Annie&Liama - Dwóch przesłodzonych postaci jest okropne :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum