Ulubiony bohater: Ethan ;* i Silver Zasługi: 36
Wiek: 23 Dołączyła: 24 Paź 2009 Posty: 759 Otrzymał 29 piw(a)
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 Rumer Willis
Rumer Willis
miejsce urodzenia: Paducah, Kentucky, USA
data urodzenia: 1988-08-16
Filmy:
2010: "Slightly Single in L.A." jako Dale Squire
2009: "Wild Cherry" jako Chase
2009: "Ty będziesz następna" (Sorority Row) jako Ellie
2008: "From Within" jako Natalie
2008: "Króliczek" (House Bunny, The) jako Joanne
2008: "Whore" jako Paląca dziewczyna
2008: "Streak" jako Drea
2005: "Osaczony" (Hostage) jako Amanda Talley
2000: "Jak ugryźć 10 milionów" (Whole Nine Yards, The) jako dziewczynka (niewymieniony w czołówce)
1996: "Striptiz" (Striptease) jako Angela Grant
1995: "Koniec niewinności" (Now and Then) jako Angela Albertson
Seriale:
2008: "90210" jako Gia (gościnnie)
2004: "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (CSI: NY) jako Mackendra Taylor (gościnnie)
Ostatnio zmieniony przez b0mbel0wa Nie 14 Mar, 2010, w całości zmieniany 1 raz
ma strasznie podłużną twarz.. jak dla mnie to jej wygląd nie jest za kobiecy.. a jaką jest aktorką..? okaże się niedługo, bo jak na razie nie bardzo można wywnioskować
no więc bądź co bądź, ale od niej na prawdę powinno się wiele wymagać.. nie wierzę, że nie odziedziczyła nawet w minimalnym stopniu talentu, po którymś z rodziców.. czekam na dalszą jej gre
wgl mi sie nie podoba ani jej gra, ani jej wyglad
a jezeli to córka Demi Moore i Willisa to chyba rodzice ja wkrecili do filmów, bo ona sama chyba by nie przeszla castingu
zreszta ogladalam kilka filmów z jej udzialem i z zadnego jej nie kojarze
a sa aktorzy których rozpoznalam od razu bo sa wyrazisci i dobrze graja(np aktorka grajaca Rhondę w 90210 zauwazylam ja tez w kilku filmach i to nie sprawdzajac napisów koncowych grała tez w Legend of the Seeker w sezonie drugim jak przedostatnia spowiedniczka)
ta aktorka ani nie zapada w pamiec, ani nie tgra dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum