O ile na 4 sezon nie czekałem tak ostro to tym sezonem jestem zarajany tak jak w oczekiwaniu przy trzecim.Wszystko mi się podoba jeszcze tylko ten układ par i będzie idealnie:
Sixon
Navianna
Lannie
Dearry
Nax
Jayan
Ivego
Ja tak bym chciała powrót Navianny! I coraz bardziej zaczynam wierzyć, że tak się stanie. Ade z Dixonem też bardzo lubię, ale jednak Navianny nie przebije.
Silver i Dixon, również bardzo bym chciała zobaczyć. Moim zdaniem Silver pasuje tylko i wyłącznie do niego.
Co do Lannie, to nie są najgorsi, ale zdecydowanie wolę Liama z Naomi. Jedna z najlepszych par w serialu. Jednak z Maxem Naomi też bardzo lubię.
Debbie i Harry, ja osobiście jestem na nie. Zdecydowanie wolę Debbie z Ryanem, poza tym nic mi nie wiadomo o powrocie Harry'ego do serialu. Tak sama Ryana, no a Debbie ma być chyba tylko na jeden odcinek.
No a Ivy pasowała według mnie najbardziej do Raja, ale niestety ten związek jest już niemożliwy. No i do Dixona, ale wolę go z Silver. Poza tym Ivy ma już nie być, z tego co wiem, będzie występowała tylko gościnnie.
Ulubiony bohater: Naomi Clark
Wiek: 22 Dołączyła: 07 Kwi 2012 Posty: 365 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 Re: 5 sezon...
Gwyneth napisał/a:
Karol90210 napisał/a:
Co by musiało się stać żeby Liam był badboyem?Jakieś pomysły?
Mógłby wpaść w tarapaty finansowe, dostać propozycję nielegalnego wyścigu za kasę i nie odmówić. W czasie jazdy poczułby przypływ adrenaliny i zrozumiałby, że to kocha. No i jakmś cudem mógłby zacząć kręcić znów z Naomi. Eh marzenia.......
Zgadzam się w 100%!
Co do par, to oczywiście znów widziałabym Liama z Naomi! Ale Naomi z Maxem też lubię, chociaż wolałam ją z Austinem.
Silver z Dixonem, chociaż z Navidem też była fajna.
Ade z Navidem, chociaż z Dixem też była fajna.
Ivy z Rajem i nikim więcej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum