Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
1. Uzależnienie Kelly od kokainy - ten wątek nadawał akcji i napięcia 6 sezonowi, toczył się przez jego dużą część i miał ciekawe następstwa
2. Związek Susan i Brandona - trwał cały sezon, mogliśmy obserwować epsze i gorsze chwile tej pary, ciekawy wątek, no a poza tym o Brandonie 3. Związek Valerie i Davida - świetny wątek, ożywił serial, dał powiew świeżości, czegoś nowego, niespodziewana relacje a jednak mił osie oglądało i czekało na rozwójwydarzeń pomiędzy tą dwójką
Ulubiony bohater: Brenda Kely i David
Wiek: 25 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 44 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Wto 02 Lis, 2010
1 Kely uzalezniona
2 Zwiazek Susan i Brendona
3 Porachunki Dylana z Marchette
TO sa moje typy. podobal mi sie watek z Dylanem i jego porachunkami po nich juz go nie zobaczylismy i wg mnie dobrze troche odpoczal serial od jego buntowniczej duszy
Wiek: 31 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Nie 29 Cze, 2014
Kelly i Colin , Steve i Clare - uwielbiałam ich i nie mogłam darowac że scenariusz poszedł tak jak poszedł :((, no i imprezki urodzinowe - bardzo fajne odcinki
Ulubiony bohater: Brenda Walsh
Wiek: 28 Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 64 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sob 09 Sie, 2014
Moim zdaniem związek Toni i Dylana. Szkoda, że tak tragicznie się zakończył, a ostatecznie Dylan wyjechał. Muszę przyznać, że ciekawie rozwinęli wydarzenia z wcześniejszych sezonów jeśli chodzi o Dylana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum