ja go polubiłam pod koniec sezonu.. i trochę mi go brakuje.. tym bardziej, że chciałabym go jeszcze kiedyś zobaczyć z Silver jestem ciekawa jakby to wyglądało.. ehh..
Ja trochę przestałam go lubić pod koniec jego związku z Annie. Ale potem byłam bardzo ciekawa jak potoczy się jego związek z Silver i byłam zawiedziona, że w drugim sezonie się już nie pojawił. Ale ogólnie nie jest to jakoś szalenie interesująca postać.
kam19zmc [Usunięty]
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010
Jestem bardzo ciekawy czy Ethan wróci jeszcze do Beverly, pod koniec sezonu strasznie mnie irytował swoją wielką przemianą, nie było to naturalne, a wręcz raziło mnie sztucznością, ale ogólnie jako postać dał się lubić.
Ja osobiscie lubialam go jak byl jeszcze z Annie potem juz nie... Zepsol zwiazek swietniej pary Dixona i Silver..mam nadzieje ze juz sie nie pojawi w 90210
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum