Za co lubisz serial?: za forum:)
Wysłany: Sob 17 Mar, 2012
Jako, że 4. runda okazała się zbyt trudna i nikt nie odpowiedział dobrze (w czasie), to rozpoczynamy dogrywkę, która powinna wyłonić zwycięzcę. Szczegóły zobaczycie po zalogowaniu.
Kto to powiedział: "Tylko dlatego, że moja rodzina zawsze się rozpadała, kiedy byłem mały, nie znaczy, że rozpadnie się teraz. Prawda?"? Dixon
Kto to powiedział: "[...]jeśli kochasz mnie tak, jak twierdzisz i chcesz choćby cień szansy, że będziemy razem, to nie pójdziesz na policję. Bo jeśli pójdziesz, to będzie koniec."? Annie
Cytaty starałem się dobrać tak, żeby można było wywnioskować po ich treści do kogo należą.
Jednak potrzeba jeszcze jednej rundy dogrywki, ale teraz już tylko pomiędzy dwoma osobami. Karol90210 i 1923 uzyskali ten sam wynik (tabela: http://www.bh90210-forum.pl/1z90210/tabela4.php ).
O ja, przegralam z numerkiem, czuje sie podwojnie podle ;( haahah, a tak serio, to oczywiscie nikomu nie kibicowalam (poza soba.. Do pewnego momentu), ale zwyciestwo naszego forumowego numerka mnie cieszy, choc nie dziwi. A te moje pozytywne emocje zwiazane sa z tym, ze wygral VIP, a nie jakis przyczajony tygrys, ukryty smok z liczba posotw 0. Hihi. Jaka bedzie nagroda dla zwyciezcy? I na czym polegala ta ostatnia dogrywka?
Wysłany: Nie 18 Mar, 2012
3bit intenssimo napisał/a:
I na czym polegala ta ostatnia dogrywka?
Cztery zadania:
1. Kto z głównych bohaterów miał początkowo zagrać tylko w kilku odcinkach? Adrianna
2. Wymień wszystkich bohaterów, którzy pojawili się i w Beverly Hills 90210 i w 90210: Kelly, Brenda, Donna, Nat (ew. ta córka Andrei)
3. Podaj tytuł piosenki rozpoczynającej pierwszy sezon Viva La Vida
4. Wymień jak najwięcej zespołów muzycznych, jakie wystąpiły gościnnie w 90210.
Wysłany: Nie 18 Mar, 2012
O, to potrafiłabym odpowiedzieć tylko na dwa
kurde, gdyby mi się w rundzie 4 trafiło pytanie dotyczące Annie, a nie Dixona... cóż, można tylko pomarzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum